Kraški pršut 1/4 12 mesecev 1,4kg Lokev
Kraški pršut 1/4 Lokev – tradicija Krasa v priročni velikosti Kraški pršut 1/4 Lokev, zorjen najmanj 12 mesecev, je popolna izbira za tiste, ki želite uživati v pristnem okusu Krasa v manjšem kosu. Težak je...
Elite pršut Lokev 1/4 (1,5 kg) (24m)
Elite pršut Lokev 1/4 je vrhunski suhomesni izdelek, ki predstavlja popolno ravnovesje med tradicijo in sodobno kakovostjo. Pripravljen je iz izbranih svinjskih stegen, ki zorijo in se sušijo kar 24 mesecev v naravno nadzorovanih pogojih....
Lokavski pršut 1/4 12 mescev (1,4 kg)
Lokavski pršut 1/4 12 mescev(1,4 kg) Lokavski pršut je pristna kraška specialiteta, izdelana po stoletnih tradicionalnih metodah in zorjena najmanj 12 mesecev na kraški burji. S svojim značilnim poprovim posipom, intenzivno barvo in bogato aromo...
Elite pršut Lokev ½ 3,0 kg (24 mesecev)
Elite pršut Lokev 1/2 3kg Elite pršut Lokev ½ brez kosti je vrhunski suhomesni izdelek, pripravljen iz izbranih svinjskih stegen in sušen kar 24 mesecev. Dolgotrajno zorenje mu daje prefinjen, uravnotežen okus in nežno aromo,...
Kraški pršut 1/4 16 mesecev Lokev 1,4kg
Kraški pršut 16-mesečni ¼ Lokev – intenziven okus v priročni obliki Kraški pršut 16-mesečni 1/4 Lokev, težak približno 1400 g, je zorjen najmanj 16 mesecev na značilni kraški burji. Daljše zorenje mu daje polnejši okus,...
Kraški pršut Lokev ½ – 12 mesecev (2,4 kg)
Kraški pršut ½ (12 mesecev) je tradicionalno zorjen pršut, ki navdušuje z uravnoteženim okusom in prijetno aromo. Pripravljen iz svinjskih stegen in sušen najmanj 12 mesecev na kraški burji, razvije nežno teksturo in prepoznaven značaj....
Lokavski pršut ½ – 12 mesecev (2,6 kg)
Lokavski pršut ½ (12 mesecev) je posebnost Pršutarne Lokev, izdelan po tradicionalni recepturi s Krasa. Zori najmanj 12 mesecev, kar mu daje žlahten, poln okus in prepoznavno aromo. Od drugih pršutov se razlikuje po značilnem...
Kraški pršut Lokev ½ – 16 mesecev (2,5 kg)
Kraški pršut ½ (16 mesecev) je vrhunski suhomesni izdelek z dolgo tradicijo sušenja na kraški burji. Pripravljen je iz skrbno izbranih svinjskih stegen, ki zorijo najmanj 16 mesecev, kar pršutu daje izrazito aromo, bogat okus...